Aylardır etkinliklere katılamıyordum ya...
Hatta birkaçını buradan da paylaşmıştım...
Bu defa şeytanın bacağını kırdım sanırım:)) Geçen hafta Ülkerin ''İçimden yemek geldi ''başlıklı workshopuna katılmayı başardım..Evimde kullandığım markanın etkinliğinde olmak ayrı güzeldi..Eskiden tanıdığım blogcularla ayaküstü sohbetler ettik..Yeni bloglar;blogcular, tanıyıp lezzetli yemekler pişirdik..
Msa da yemek pişirmeyi çok ama çok seviyorum...Her malzemenin elinin altına hazır geldiği mutfağı
kim sevmez ki:))
Pazarlama Direktörü Onur Bey'den ; Ülker içimin ilk tesisini 1996 da Pamuk ova!da kurulduğunu ve şuanda 4 tesise sahip olduklarını,,, Kaliteli ürün elde etmek için gösterdikleri özeni... Klasik beyaz peynir için 7 litre kaşar peyniri için 11 litre süt kullanıldığını bizlerle paylaştı.Besin değerleri açısından en kıymetlisi kaşar peyniri..Erkam Eymen'in beslenmesinde ilk tercihim hep kaşar peyniri oldu..
Erkan Şef hazırladı biz izledik sonra sıra bize geldi:))Menü çok aşamalı olduğu kadar lezzetliydi..
Neler pişirdiğimize gelince;
-Köz domates çorbası
-İçim taze peynirli ve baharatlı Bruschetta
-Beyaz Peynirli köz patlıcanlı Ravioli domates sos ile
-Kestane Püreli cheese chocolate mousse taze zencefilli vişneli sos ile
Hepsinin tarifini sizlerle paylaşabilirim hatta videolarını bile..
Önce hangi tarifle başlasam karar veremedim...
4 yorum:
Ne güzelll:)
Orda olmak isterdim:)
Herşeyi paylaş lütfen,videoları bile:)
Workshopları ben de seviyorum. hem zevkli oluyor, hem de yeni şeyler öğreniyor insan. Ben de merakla bekliyorum tarifleri.
Ben biryerlerden hatırlıyorum bu resimleri:)çok tanıdık geliyor:)
ZelihacığıM inş. Antalya da da olur bu etkinlikler..
Video çekersek susmayı beceremediğimden gürültü kirliliği olmasın diye eklemedim:))
Yorum için tşkler İlhan bey
Kübracığım...seni tanıdığıma çok sevindim..inş. yine görüşürüz yine partner oluruz:))
Yorum Gönder