15 Nisan 2013 Pazartesi

HABERİNİZ OLSUN:))

erkam eymen
fotoğraf alt yazısı:Hadi oğlum poz ver dediğimde;  saklanmayı pek seviyor bizimkisi:))

Yazayım yazayım diyorum ama olmuyor..olamıyor.
Güne erken başlamak bile yeterli olmuyor..
Vakitsizlik dediğimde ise zamanımın iyice bereketsizleştiğini tecrübe ettim..(O yüzden vakitsizlik demiyorum:))
Gündüzleri nadiren evde oluyorum..Erkam Eymen'le sabah çıkıyoruz evden ingilizce şarkılar söyleye söyleye anaokuluna varıyoruz..O kahvaltı salonuna geçiyor .Bende Sermaye arttırım merkezime doğru yol alıyorum:))

İkindi vaktinde okulundan alıyorum paşamı;bir taraftan yürüyüp bir taraftan da günün kritiğini yapıyoruz.

Hafta sonları yazayım diyorum hafta içinden daha yoğun geçiyor, bizim hanede cumt. pazarlar..Velhasıl planlıyorum ,fotoğraflıyorum ama bir türlü birleştirip yayımlayamıyorum..

Bugün yazarım ,yarın yazarım derken ;üç koca hafta daha geçti..Yazamadıkça yazamıyorum:(( Daha da uzatmamak için arayı bugün eve erken geldim uyusam mı uyumasam mı diye düşündüm.. Sonunda hazır imkan varken birkaç satırda olsa haberdar etmek istedim kendimden..
Zira; yorumlara maillere mesajlara geri dönmem biraz zaman alıyor..Cevap bekleyenlerde kusuruma bakmasınlar geçte olsa hepsini cevaplama gayretinde olacağım..

Beni merak eden dostlara; facebook kullanmayı sevemedim bir türlü  ama,Twiter dan sık sık neredeyse günlük hayata dair cümlelerimi paylaşıyorum..Dilerseniz orada buluşabiliriz:)) Burada yazamadıklarımı da yazıyor içimi döküyorum:))
Sevgiyle Kalın...



3 yorum:

serapin mutfaginda pisenler dedi ki...

Dilekçiğim ben de twıter' a alışamadım Facebook daha kolay. Arayı fazla uzatma yinede cnm. :)

Tarifname-Seda dedi ki...

ben de aynı dertten müzdaribim :( hatta 1 saat önce yeni yazı ekleme niyetiyle bilgisayar başına oturup blogları gezmeye başladım :)

Oglak Kizlari dedi ki...

Hımmm twitter bana da uzak.
face olabilir.
Yazı bekler bu anne.

Sabırlı anne