27 Nisan 2012 Cuma

Öyle Bir Geçiyor Zaman ki ...Kahvaltı Sofrası

kahvaltı sofrası
Günler haftaları haftalar ayları kovalayıp duruyor...Bende arkasında o zamanı en iyi değerlendirme derdinde koşuşturup duruyorum..
Artık, yapılacaklar listesi yapmamaya çalışıyorum:) ...Bunu ne kadar başarabildiğimi eşime sormak lazım..Dün akşam üstü yapmam gerekenleri sıraladım ama hepsi birbiriyle çakıştı..Eşime;Bir tane daha benden lazım dediğimde ''canım sıkılıyor'' derdin bir zamanlar cümlesini kurunca; halime şükrettim..Aman dolu dolu geçsin de günler hep tatlı yorgunluklarımız olsun ..:)Sağlıkta olsun tabii..

Yoğunluktan blog etkinliklerine de katılamıyorum..Bu sabah ki Gurunzi kahvaltısı kaçmazdı aslında ama yine zamansızlık girdabı..Gündüz evde olamayacağım..Akşam ki sosyal sorumluluk toplantısına da Erkam Eymen'le katılma planındayız... Bakalım bizi ne güzellikler bekliyor:) iki arada bir dere de birde blog güncellemek istedim:)

Kahvaltı masası Ortaköy ,Üsküdar,Eminönü  demeden gezmekten bitap düştüğümüz bir günün sabahına ait..
Kardeşlerime özeldi ama özel bir şeyde yoktu sofrada aslında:) Fındıklı krem şantili kurabiye dışında hazıra kaçtım..yiyip içip zaman kaybetmeden kendimizi istanbul sokaklarına attığımız keyifli bir günden..
Krem şantili kurabiye tarifi burada Bu tarifte orman meyveli yerine sade krem şanti ve üzerini süslemek için fındık kullandım..Dar zamanlarda hazırlaması pratik harika bir tarif..
Deneyeceklere kolay gelsin..

8 yorum:

umutluhayat dedi ki...

masaörtüsü ve sofra çok güzel ve özenli.kahvaltı sofraları hazırlamak ve takip etmek benim için çok özel.ellerine sağlık canım.

Adsız dedi ki...

Selamlar sayfanıza bayıldım bende siizleri üsküdar çamlıcada van kahvaltısını tavsiye ederim ŞAZELİ VAN KAHVALTISI ÇOK NEFİS.

yesilmutfaktanlezzetler.blogspot.com dedi ki...

Kahvalti en sevdigim uzun uzun oturmayi en sevdigim ögündür...Ellerine saglik, harika bir sofra....

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Mmmm nefis bir sofra, ellerine sağlık canım. Sevgiler...

yesilmutfaktanlezzetler.blogspot.com dedi ki...

Canim sana bir ödülüm var, blogumu ziyaret edermisin....

Unknown dedi ki...

MERHABA,SAYFAMDA SİZİN İÇİN BİR DAVET VAR... BEKLERİM, SELAMLAR

Oglak Kizlari dedi ki...

Masa süper.
Ürünler hazır olmuş kimene.
Afiyet olsun, bol gezmeler olsun.

Gezenti anne Çiğdem

yıldızname dedi ki...

iyi bir site teşekkürler